This is an awesome caption for Ezio. Note: This whole image is linked This is an awesome caption for Marcus with a link

Четвъртият кръг от Европейските GT4 серии наближава!

08 August 2018 09:29

Дойде време за четвъртия кръг от Европейските GT4 серии, който за нас винаги носи нови емоции и вълнения!

Миналата година отново в четвъртия кръг и отново на Словакия ринг приветствахме Иван Влъчков в отбора на ''София Кар Моторспорт'', преминавайки в изцяло български отбор!

Тази година с огромна радост посрещаме българския автомобилен пилот и инструктор по бойни изкуства от Пловдив Константин Маршавелов, който ще се състезава заедно с Иван Влъчков! За Маршавелов това е първо участие в състезание от такова високо ниво.
"Смятам, че ще се адаптирам много бързо и към автомобила, и към трасето, независимо, че е крайно специфично с дългите си завои и превалите'', сподели Маршавелов. - "Никога през живота си не съм карал на истинска професионална автомобилна писта. Но като всеки състезател от смесените бойни спортове, имам добра координация и много добра култура на движенията.''

Иван и Косьо направиха първия си тест като дует преди няколко месеца на писта ''Серес'' в Гърция, където Косьо показа обещаващи умения и адаптация зад волана на българската кола.
''Истината е, че останах силно впечатлен от качествата на колата. Мисля, че още тогава доста бързо се приспособих. Нямам никакви проблеми с ръста при влизане и излизане от кокпита, проектиран е идеално и вътре наистина е комфортно.“

Пожелаваме успех на всички участници и благодарим на всички, които ни подкрепят!

« назад