This is an awesome caption for Ezio. Note: This whole image is linked This is an awesome caption for Marcus with a link

Син Карс с почетна награда в категория ''Иновация'' на пролетния бал на КРИБ

08 June 2018 08:53

На престижната и бляскава церемония по време на Четвъртия годишен бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, който се проведе на 5 юни  2018 г., бяха връчени най-авторитетните за бизнеса награди „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България”, като събитието бе под патронажа на премиера Бойко Борисов.

Втората награда в категория ''Иновация'' бе връчена на инж. Росен Даскалов, управител на Син Карс Интернешънъл, за най-новия проект на компанията - мултифункционалната платформа L City.

Поектът е насочен към проблема със замърсяването на околната среда с отработени газове. След разкритията в сферата на „дизелгейт” проблемът с отделянето на вредни въглеводороди в околната среда става все по-наболял. Това неминуемо води до вече въведени рестрикции, като в някои от големите градове вече има забрана за навлизане на автомобили, които не притежават сертификат за емисии под определен праг. Тези ограничения ще продължават да бъдат въвеждани поетапно и най-вероятно ще се обособят зелени зони в най-скоро време в централните градски части без автомобилен поток, което от своя страна ще затрудни обслужването на публичния сектор - разнос на стоки, куриерски услуги, транспорт на граждани и таксиметрови услуги. Син Карс като млада и иновативна компания, разработва нов модел автомобилна платформа, която ще отговори точно на тези нужди.

Прототипа ще  бъде представен на Международното автомобилно изложение в Женева в началото на 2019, като през същата година стартира и производството на платформата. Планът на компанията е да достигнат  10 000  автомобила на година.

« назад