This is an awesome caption for Ezio. Note: This whole image is linked This is an awesome caption for Marcus with a link

СЕЗОН 2018 НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ GT4 СЕРИИ НАБЛИЖАВА!

11 April 2018 14:06

Здравейте, приятели и фенове на моторспорта!

Наближава началото на сезон 2018 на европейските GT4 серии! 
''София Кар Моторспорт'' с Иван Влъчков зад волана на Sin R1 GT4 ще се състезават в 5-те кръга на шампионата тази година.
Предходният сезон беше изключително успешен за нас, тъй като успяхме да извоюваме две първи, три втори и две трети места, което ни изкачи 7 пъти на почетната стълбичка, а в края на сезона бяхме наградени с трето място в отборното класиране в клас АМ!
Първият кръг на тазгодишния сезон ще се състои в Мост, Чехия на пистата Аутодром Мост на 27-29 април, където не сме се състезавали до сега, като това ще е единствената непозната писта за нас. Следващото предизвикателство ще бъде на Ред Бул Ринг в Австрия на 18-20 май, където мениджърът на отбора Росен Даскалов катастрофира тежко през 2015 г. и бе спасен единствено от здравата конструкция на колата, а месец по-късно ще се състезаваме на ''Зеления ад'' - Нюрбургринг. Следващият кръг ще бъде на Словакия ринг, където Иван за първи път се качи зад волана на Sin R1 GT4 и спечели първото си първо място в GT4 шампионата! За финал отиваме във ветровития Зандворт, Холандия на 5-7 октомври за последния кръг от сериите. 
Пожелаваме този сезон да бъде вълнуващ и успешен за всички участници!

 

« назад