This is an awesome caption for Ezio. Note: This whole image is linked This is an awesome caption for Marcus with a link

Росен Даскалов говори за ролята на обучението в Европарламента

11 October 2018 14:56

Росен Даскалов участва в петото издание на ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ НА ПРЕДПРИЯТИЯТА

2018, което се проведе в Брюксел на 10 октомври.

Собственикът на Син Карс Интернешънъл направи изказване на тема „Умения“ като акцентира на ролята на обучението като предпоставка  за придобиване на умения, в частност обучението по предприемачество от 1-ви клас - основа за прилагането на тези умения по най-добрия начин. Друга тема в изказването му бе новата инициатива – обучение  по мобилност и безопасност на движението, като личен принос и отговорност за по-малко пътно-транспортни произшествия.

Проектът може да бъде изтеглен от тук:  http://sincars.co.uk/bg

ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ НА ПРЕДПРИЯТИЯТА се организира от Асоциацията на европейските търговско-промишлени палати /ЕВРОПАЛАТИ/. В сърцето на Европа се събраха над 700 представители на бизнеса от 45 страни, които бяха
депутати в Европейския парламент за един ден, обсъждаха и гласуваха по актуални и важни за бизнеса и обществото теми. В основата на събитието бе идеята  за пресъздаване на една сесия на Европейския парламент, но с участието на предприемачи. В нейните рамки представители на деловите среди от всички европейски страни имаха възможност да изразят мнението си по ключови бизнес теми.
Европейският парламент на предприятията позволява на представителите на бизнеса от страните членки на ЕС да застанат лице в лице с тези, които взимат решения в Европейския Парламент и Европейската Комисия, а депутатите да чуят от източника приоритетите за икономическото развитие на ЕС и да ги дискутират.

« назад