This is an awesome caption for Ezio. Note: This whole image is linked This is an awesome caption for Marcus with a link

Зрелищно шоу с „Фламинго – Топ Гиър” и SIN R1 550 зарадва русенци

23 May 2018 09:21

Над 700 деца сътвориха истинска феерия от емоции в Канев център.

Десетият юбилеен годишен концерт на танцова формация „Фламинго-98” премина с невероятно настроение и много музика и танци.

В допълнение към прекрасните изпълнения на децата, възпитаници на блестящите хореографи на формацията, участниците и гостите на събитието имаха възможността да видят отблизо SIN R1 550  пред Канев център.

Малки и големи се снимаха за спомен пред автомобила, чиято световна премира се състоя на Международното автомобилно изложение в Женева през март 2017.

Менджърът на „Фламинго – 98”, Цветелин Ненов, нарече събитието „Фламинго – Топ Гиър” като обясни, че за разлика от спонсорите, които подкрепят събитието с предметни награди, SIN CARS може да се включи с една по-различна емоция за малки и големи,  а именно едно от бижутата на Син Карс – SIN R1 550.

Ненов допълни, че е отворен за съвместна работа по най-различни съвместни социални проекти, популяризиране на автомобилния спорт и PR акции заедно със SIN CARS.

Концертът предложи на гостите изключително разнообразна програма от народни танци и латино ритми, през модерен балет и уникално светлинно шоу, като малките таланти изумиха своите родители и гости със своята артистичност и ентусиазъм.

Събитието се проведе под патронажа на Председателя на Общинския съвет – Русе – член-кореспондент на БАН проф. Христо Белоев, директорът на СУ „Васил Левски” и Общински съветник – Галин Ганев.

« назад