This is an awesome caption for Ezio. Note: This whole image is linked This is an awesome caption for Marcus with a link

Георги Димитров спечели титлата Шампион в клас Mini X30 на Британския картинг шампионат

05 October 2017 11:11

Младият талант Георги Димитров - Български шампион в Британския шампионат!

На 30 септември – 1 октомври на PF International се състоя последния кръг на Британския картинг шампионат, състезанието, кеото определи кой ще бъде шампионът, тъй като разликата между Георги и основния му съперник беше само 2 точки.

След оспорвата и тактическа битка между лидерите в състезанието и едно невероятно изпреварване на предпоследния завой в последната обиколка , Георги спечели титлата Шампион в клас Mini  X30. Спечелването на шампионата беше изключително важно за него и той направи всичко по силите си, за да си случи това.

„Изключително горди и щастливи сме с постигнатия резултат, благодарение на усърдната работа, физическа и ментална подготовка на Георги , както и подкрепата от отбора му Fusion Motorsport. И така си имаме Български шампион в Британския шампионат!” споделя семейстовото на Георги.

Официалното награждаване ще се състои на 18 ноември в Stoke Rochford Hall в Грантам.

Следващото ново предизвикателство е Световните финали които ще се проведат от 9 до 15 октомври в Le Mans . Георги ще се състезава с още 150 участници от целия свят в клас Junior X30 , като само 34 се класират за основния финал. 

« назад