This is an awesome caption for Ezio. Note: This whole image is linked This is an awesome caption for Marcus with a link

ЗА НАС

 

 

SIN_R1_GT4_seasean_european-gt4_series

 

Sofia Car Motorsport е основано като сдружение с нестопанска цел, през 2011. Целта на сдружението е развиване и популяризиране на физическата култура и моторните спортове, осъществявaне на тренировъчна и спортно-състезателна дейност по моторните спортове, мотоциклетизъм, автомобилизъм и картинг.

Целите на сдружението се постигат чрез  подпомагане на спортните занимания и организация за практикуване на спортни дейности в областта на моторните спортове, организиране на школи и курсове за тренировъчна и спортно-състезателна дейност; организиране  и администриране на спортни състезания; извършване на подготовка на състезатели и осигурява участието им в състезания от клубния, републиканския и международни спортни календари; сключва договори със състезателите; получава и упражнява състезателни и трансферни права; участва в спортни федерации и други национални и международни спортни организации по моторни спортове; осъществява и други дейности свързани с развитието и насърчаването на спорта.
Sofia Car Motorsport пое инициативата за създаването на едноименен спортен отбор, който участва в Европейските серии GT4 с автомобила SIN R1. В отбора участват български механици и ръководство,мениджър на отбора е Росен Даскалов.